Cryolipolyse


Wat is cryolipolyse precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet en bovenal geen hersteltijd.
Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken.
Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% inde behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van 10-12 weken.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt er eerst een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huis wordt vacuüm gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het gebied wordt eerst opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug .

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Dat ligt aan verschillende factoren, maar de meeste resultaten zijn na 2 tot 4 maanden zichtbaar.

 

Vetcellen zuigen vacuum tijdens een cryolipolyse behandeling

Gekristalliseerde  vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd

Resultaat: minder vetcellen, figuurcorrectie, meer in shape

Omdat de behandeling ongeveer 1 uur duurt, is de behandeling goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling

Tarieven Cryolipolyse

per plaatsing 98,- euro